Sokerointi

Klassinen hieronta

Oranssi Huone Hämeenlinna


 

Klassinen Hieronta

Hieronta on hyvä tapa hoitaa kipeitä ja jännittyneitä lihaksia. Se on myös hyvin luonnollinen tapa vähentää stressiä, rentouttaa kehoa ja virkistää mieltä.

Perinteisen hieronnan avulla voi hoitaa aktiivisesti omaa terveyttään ja hyvinvointiaan sekä edistää jaksamista työpaikalla ja kotona.

Hieronta on aina ainutkertainen hoitotapahtuma, jossa huomioidaan asiakkaan tarpeet, esimerkiksi yleinen rentoutuminen, kivun lievittyminen, paikallisen nestekierron ja aineenvaihdunnan edistyminen tai lihasjännityksen laukeaminen.

Klassinen hieronta on erilaisista otteista muodostunut yksilöllinen kokonaisuus, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon. Vaikka hierontaotteet kohdistuvat kudoksiin, vaikuttaa hieronta ihmiseen aina myös kokonaisvaltaisesti - kosketus, fyysinen konkreettinen hoitaminen ja hierojan läsnäolo vaikuttaa hoitotulokseen merkittävästi.

Mihin hieronta voi auttaa?

Klassinen hieronta sopii kenelle tahansa, iästä ja ammatista riippumatta, mutta on tilanteita, jolloin EI pitäisi tulla hierontaan, esimerkiksi:

Ole ensisijaisesti yhteydessä omaan hoitavaan lääkäriisi ennen hierontahoitojen aloittamista, mikäli sinua epäilyttää hieronnan soveltuminen hoidoksi sairastaessasi esim. kihtiä, pitkälle kehittynyttä valtimokovettumatautia (arteriosclerosis), syöpää tai akuuttivaiheessa olevaa niveltulehdusta.


 

Alexandria sokerointi Hämeenlinna

Sokerointi on luonnollinen ja kivuton karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ja hoitaa ihoa. Kokeile ja ihastu!